Перейти до контенту

Пам’ятка батькам

Шановні батьки!

Усі ми з нетерпінням чекали на початок нового навчального року, сподіваючись, що матимемо можливість навчатись очно. Колектив школи докладає великих зусиль задля створення безпечного освітнього середовища. Але тривалість очного навчання залежить багато в чому і від Вас, батьків:

  1. Кожного ранку Ви маєте оглянути своїх дітей та виміряти їм температуру. За будь-яких ознак вірусного захворювання (почервоніння очей, нежить, кашель, біль у горлі, температура тіла вища за 37.1) залишайте дитину вдома, повідомивши про це класного керівника.
  2. Обов’язково зверніться до сімейного лікаря.
  3. Діти з ознаками захворювання до занять допускатись не будуть.
  4. Діти до занять будуть допускатися за наявності трьох чистих захисних масок у герметично закритому пакеті та ще одного пакету для зберігання використаних масок.
  5. Питними фонтанчиками школи, кулерами в умовах карантину користуватись заборонено, тому бажано, щоб діти мали індивідуальну пляшечку з водою.
  6. Також дітям необхідні індивідуальні антисептики. Не бажано обирати пляшечки-спреї задля безпеки дітей.
  7. Не забувайте повідомляти класного керівника, якщо у членів Вашої родини виявлено захворювання на коронавірус і Ви змушені залишатись на самоізоляції.
  8. Не потрібно залякувати дітей, але варто нагадувати про необхідність миття рук та дотримання соціальної відстані.
  9. Вхід батькам до приміщення школи тимчасово заборонено! Просимо перевести спілкування з учителями в он-лайн або телефонний режим.

Разом ми подолаємо будь-які перепони і збережемо здоров’я наших дітей!